HomeNieuwsEVC lanceert Packmate op Logistica 2009

EVC lanceert Packmate op Logistica 2009

evcTijdens de Logistica van 10 t/m 14 november zal EVC, als partner van WijDoenNietMoeilijk.nl, laten zien hoe bespaart wordt op logistieke processen en dus uw winstmarge groter wordt. Tijdens deze internationale vakbeurs zal iedere partner van WijDoenNietMoeilijk.nl zijn eigen noviteit(en) tonen, de andere 2 partners die tijdens de beurs aanwezig zullen zijn, zijn Logident en Logitrade. Samen demonstreren zij u optimaal werkende en besparende oplossingen voor opvullen, inpakken, wegen, meten, picking, detecteren & het volgen van uw goederen.

De Packmate van Easypack wordt door EVC tijdens de Logistica 2009 gelanceert. Dit beschermingsmiddel is gebaseerd op een geëvolueerd papiersysteem. Papier in de vorm van papierkussens die zijn concurrenten ver achter zich laat als het gaat om kosten, absorptievermogen, flexibiliteit, vorm, snelheid én sterkte.

evc-logistica

Deze machine in combinatie met 100% gerecycled, olievrij en PH neutraal hoogkwalitatief papier draagt zorg voor een economisch en ecologisch verantwoord beschermingsmiddel. Het gepatenteerde Packmate® systeem zorgt ervoor dat er maar liefst 60 maal output t.o.v. de originele invoer wordt gegenereerd!

Deze unieke combinatie geeft de gebruiker minimaal 1 M³ beschermingsmateriaal aan uit slechts 1 rol enkel laags papier van 300 meter lang met een snelheid van maar liefst 23 meter per minuut!

Het wisselen van een rol papier, van slechts 10 kilogram, kan door één persoon gedaan worden. Door gebruik te maken van een uitermate gebruiksvriendelijke technologie is de bediening van deze machine voor een ieder toegankelijk. Een ieder kan dus ook deze machine bedienen, dit in tegenstelling tot conventionele machines waarbij een operator vaak speciaal opgeleid moet worden. Deze machine is daarom overal snel inzetbaar.

De stand WijDoenNietMoeilijk.nl kunt u vinden in HAL 8 standnummer B070.

Voor meer informatie:
John van Haarlem
EVC (Verpakking) BV
Hagemuntweg 1
4879 NM Etten Leur
T (076) 504 08 48
F (076) 504 13 13
www.evc-verpakking.nl
john@evc-verpakking.nl