HomeMachinesNiet-primair verpakkenEVC is aanwezig op Logistica met alles om effectiever te verpakken

EVC is aanwezig op Logistica met alles om effectiever te verpakken

Wij zijn aanwezig op de beurs: Logistica Next (Jaarbeurs Utrecht), stand 03.A32. Verrijk uw kennis op 8, 9 en 10 november 2022 op het gebied van innovatie en groene oplossingen, die nodig zijn om logistieke processen steeds efficiënter in te richten en (nog) effectiever te verpakken. Zorg dat u erbij bent! Wij zien u graag op onze stand 03.A32.

Wij presenteren u graag onze nieuwe Alpha palletwikkelaars, robuust en sterk. Onze eigen technische dienst verzorgt de plaatsing en het onderhoud. Samen met Alpha Stretchfolie een garantie voor een optimale stabiliteit met een minimum verbruik aan folie. Uiteraard is deze wikkelaar ook beschikbaar via ons unieke Rent-a-Wrapper concept. Wij vertellen u er graag meer over.

Ook kunt u bij ons terecht voor de complete lijn van Siat dozensluitmachines. Boven en/of ondertransport? Vaste of flexibele rollenbanen? Verschillende doosformaten? Met of zonder wielen? Onze specialisten helpen u met de juiste keuze en met de juiste doos en tape. One-stop-shop voor uw complete verpakkingsproces.

Nieuw bij EVC: De Palomat palletdispenser. Deze dispenser automatiseert het hanteren van pallets. Voor veilig, ergonomisch en efficiënt werken in elk magazijn.

Uiteraard staan wij ook op de Logistica met onze Optimale Inpaktafels voor professionals in de logistieke dienstverlening, de maakindustrie of voor in uw eigen magazijn. Wij maken de tafels op maat volgens ons E3 concept. Dit concept gaat uit van de belangrijkste succesfactoren van uw inpakafdeling: Efficiëntie, Economie en Ergonomie.

www.evc-verpakking.nl