HomeMachinesAandrijven en besturenEVC introduceert nieuwe scannertafel voor sneller inpakproces

EVC introduceert nieuwe scannertafel voor sneller inpakproces

EVC (Verpakking) voegt een nieuw product aan haar assortiment toe, namelijk de multifunctionele ‘pick and pack’ scannertafel. Met deze innovatieve inpaktafel is het mogelijk om met één druk op de knop meerdere producten met verschillende codes te scannen. EVC bundelde voor de ontwikkeling van de inpaktafel de krachten met Kobobss, een systeemintegrator op het gebied van machinebouw, automatiseringsoplossingen en inspectiesystemen.

Bij het scannen van producten is het steeds handiger om meerdere producten met één scanactie te voltooien. Medewerkers aan inpaktafels moeten vaak snel schakelen en op een dag pakken zij veel producten in. Een moderne scantafel is in sommige magazijnen daarom een welkome aanvulling. Daarnaast groeit de behoefte om een scanner te hebben die ook meerdere producten tegelijk tijdens één scanactie herkent.

EVC ontwikkelde samen met Kobobss de ‘pick and pack’ scannertafel. Het doel van beide partijen was om het orderverzamelproces te versnellen in het logistieke proces. De scannertafel biedt als voordeel dat de foutmarge vrijwel nihil is door een intelligent barcodescansysteem. Een juiste interne afstemming zorgt ervoor dat de machine in staat is om 1D- en 2D-codes te scannen. De gebruiker aan de inpaktafel wordt op zijn wenken bediend door een zeer gebruiksvriendelijke interface en navigatiestructuur. De gegevens worden per product verzameld en naar uw computersysteem verzonden. De scannertafel beschikt tot slot over een automatische verbinding met uw software.

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.