HomeNieuwsBedrijven en personenEVC groeit hard en verhoogt capaciteit met nieuw magazijn

EVC groeit hard en verhoogt capaciteit met nieuw magazijn

Vanwege de enorme groei wordt er dit jaar nog een nieuw magazijn gebouwd om de magazijncapaciteit te verhogen. EVC (Verpakking) is het jaar goed gestart met een mega-order en blijft gewoon doorgaan. In de eerste drie maanden van 2017 heeft EVC namelijk meer omzet gemaakt dan vorig jaar. Dat is een mooie prestatie die goed aansluit bij de groeiambitie van EVC. Het bedrijf verwacht dat deze groei gaat doorzetten.

Het gaat goed met EVC en daar is men trots op. “We groeien hard en moeten ons daarop voorbereiden. Want als je hard groeit is het belangrijk dat de organisatie meegroeit. Vandaar dat we onlangs ook een accountmanager voor Groningen en Friesland hebben aangenomen. De interne organisatie is er klaar voor, maar dat geldt nog niet voor ons magazijn. Momenteel zit ons magazijn letterlijk tot de nok vol. Vandaar dat er meer capaciteit gecreëerd moet worden”, aldus het bedrijf.

De verwachte groei in 2017 en 2018 zorgt ervoor dat EVC meer capaciteit nodig heeft in het magazijn. “Aangezien we geen extra ruimte meer hebben in het huidige magazijn bouwen we er een stuk bij, vlak naast ons huidige pand. In april zijn we al gestart met het uitgraven van de grond voor het nieuwe magazijn. We gaan een nieuwe bedrijfshal bouwen van circa 1.000 m². Deze nieuwe bedrijfshal zal ervoor zorgen dat we onze magazijncapaciteit aanzienlijk verhogen zodat we hiermee vooruit kunnen.”

Aan het einde van dit jaar zal alles klaar zijn en zit EVC weer wat ruimer in haar jasje.

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.