HomeThema'sMacropak 2010EVC demonstreert geëvolueerd handwikkelsysteem LiteWrapper CL op Macropak

EVC demonstreert geëvolueerd handwikkelsysteem LiteWrapper CL op Macropak

evc-litewrapper

videoTijdens de Macropak 2010 zullen wij als EVC (Verpakking) onze partnership met Logitrade heel concreet aantonen. Samen met Logitrade tonen wij op onze stand een supply chain inpaklijn waarin de uitgangspunten Meer Efficiëntie, Meer Ergonomie en Meer Rendement ‘live' worden getoond. Ons thema ‘De Mens Centraal' krijgt hiermee absoluut gestalte!

evc-logoDe supply chain inpaklijn zal onder andere bestaan uit een rollenbaan, een optimale werkplek met een  geïntegreerde Easypack verpakkingsmachine en een geïntegreerde Doculabel® en een heftafel.

Dat ergonomisch en efficiënt wikkelen na het inpakken zeker een serieus vraagstuk blijft hebben wij besloten om tijdens de Macropak naast ons Rent-a-Wrapper® concept ook onze geëvolueerde LiteWrapper CL handwikkelsysteem te demonstreren.

LiteWrapper CL is een evolutie op het bestaande LiteWrapper systeem. De toevoeging CL staat voor Core Less, oftewel kokerloos. Naast recht vooruit lopen, zonder te bukken en met één hand wikkelen biedt dit systeem nu ook een beduidend milieu vriendelijke werkwijze: geen kartonnen kokers!

Naast bovengemelde voordelen is het gehele systeem inclusief de benodigde wikkelfolie veel verder ontwikkeld. Zo biedt de gepatenteerde dispenser beduidend meer gebruikersgemak waardoor men nog sneller, zelf binnen één minuut, een pallet inwikkelt. Het nieuwe rol-wisselsysteem werkt sneller en de speciale multilayer folie is nog dunner, sterker en heeft een ongekend hoge doorsteekweerstand/puntbelasting.

Tevens zijn er naast bulkverpakkingen tbv de grootverbruiker ook Starterkits en Refills verkrijgbaar waardoor het systeem nu voor elk type gebruiker ook aantrekkelijk is.

Wij bieden de mogelijkheid om ons revolutionaire handwikkelwonder zelf te proberen op onze stand.

Macropak 2010 – stand B041/B049

Voor meer informatie:
John van Haarlem
EVC (Verpakking) BV
T +31 (0)76 504 08 48
www.evc-verpakking.nl
john@evc-verpakking.nl