HomeAanbodPrimair verpakkenEurope Retail Packing kiest opnieuw voor topsealmachines van Het Packhuys

Europe Retail Packing kiest opnieuw voor topsealmachines van Het Packhuys

Europe Retail Packing Poeldijk heeft onlangs twee nieuwe druivenlijnen geleverd gekregen. Het is alweer de zevende en achtste topsealmachine die Europe Retail Packing bij Het Packhuys besteld heeft.

De eerste machine voor het verpakken van druiven werd besteld en geleverd in 2018, waarna er nog diverse machines mochten volgen voor de verschillende vestigingen van Europe Retail Packing. Hierbij zitten ook complete verpakkingslijnen voor het verpakken van blauwe bessen en tomaatjes. Het Packhuys is vanzelfsprekend heel blij met een klant als Europe Retail Packing en tegelijkertijd ook trots dat de keuze op de machines van Het Packhuys valt.

De laatst geleverde lijnen bestaan uit een toevoersysteem voor de dozen waar de operators de gevulde druivenschalen op de band zetten, een bypass voor schalen die uitgezocht moeten worden, een afvoersysteem voor de lege dozen naar de achterkant van de lijn, een Eclipse SL4 topsealmachine v.v. thermotransfer printer en een low friction uitvoerband met pakstation om de gesealde schalen terug in de dozen te zetten waarna ze op de pallet geplaatst worden. Deze uitvoering zorgt voor een efficiënt productieproces waardoor Europe Retail Packing de druif zo vers mogelijk kan houden.

www.het-packhuys.com