Home Nieuws Bedrijven en personen Europe Retail Packing kan optimaal inspelen op specifieke wensen

Europe Retail Packing kan optimaal inspelen op specifieke wensen

Europe Retail Packing (ERP) is een betrouwbare thuisbasis in Nederland als het gaat om opslag, overslag, handel en verpakken van citrus, zoete aardappel, peulvruchten, kasgroente, kruiden, druiven, blauwe bessen en exoten. “Daar houden we ons al sinds jaar en dag mee bezig, waardoor ERP jouw sector als geen ander kent en optimaal kan inspelen op jouw specifieke wensen”, aldus Menno Reijgersberg van ERP.

Ook ERP heeft te maken met onrust en onzekerheid deze coronamaanden. Menno Reijgersberg: “Het mooie wat in tegenslag naar bovenkomt is de teamspirit van het team. We lopen allemaal een stapje harder. Ondanks deze verrassende periode heeft ERP de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten. We hebben onder andere onze locatie in Poeldijk verdubbeld, zijn we op locatie ERP Barendrecht verhuist naar een nieuw pand en is ERP nieuwe samenwerkingen aangegaan met prachtige bedrijven. Want samen staan we sterker, zeker in deze tijd.”

Ondanks corona kan Menno Reijgersberg zeker zeggen dat hij trots is op wat men het afgelopen half jaar toch weer voor elkaar hebben gekregen als team. “Als ik rondloop op de locaties en afdelingen en ik zie met wat voor inzet en enthousiasme we bezig zijn. Daar word ik echt vrolijk van”, besluit hij.

www.europeretailpacking.nl