HomeNieuwsBedrijven en personenEurope Retail Packing gaat verhuizen

Europe Retail Packing gaat verhuizen

erp-verhuizing

Op 1 januari verhuist Europe Retail Packing (ERP), een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf voor groenten en fruit, van hun huidige locatie op bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk naar een geheel vernieuwd pand op hetzelfde terrein. Op dit moment wordt hard gewerkt om de nieuwe halruimte van 5.000 m2 en de 700 m2 kantoorruimte op tijd af te krijgen.

erp-logoEurope Retail Packing is in 2000 gestart met enkele verpakkingsmachines, maar is ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van verpakken van groenten en fruit. Europe Retail Packing heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in flowpack, foodtainer, seal, netlon en ompak van de meest uiteenlopende producten, zo meldt de website Groentennieuws.nl.

Het personeelsbestand van Europe Retail Packing bestaat op dit moment uit ongeveer twintig vaste medewerkers en daarnaast beschikt Europe Retail Packing ook over een grote groep regelmatig terugkerende uitzendkrachten, die de kwaliteit van de verpakkingen en de inhoud kunnen waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.europeretailpacking.nl.

Bron: Groentennieuws.nl