ETT-Benelux is opgericht in 2003 door ETT-Verpackungstechnik en Marcel de Brouwer. ETT-Benelux is het verkoop- en servicekantoor in de Benelux voor de toonaangevende machinebouwers ETT-Verpackungstechnik, Prasmatic en Posimat. “Daarnaast werken we per project met andere partners samen om bijvoorbeeld een complete lijn aan te kunnen bieden”, licht Marcel de Brouwer van ETT-Benelux uit Dongen toe.

Met haar partners is ETT-Benelux actief in meerdere branches. Marcel de Brouwer: “Met ETT en Posimat zijn we zeer actief in was- en reinigingsmiddelen, waarin we voor elke applicatie wel een passende standaardoplossing hebben voor het unscramblen van de lege flessen en het inpakken en palletiseren van de gevulde flessen. Andere producten die we met ETT verpakken zijn onder andere (salade)bakjes, spuitbussen en kitkokers.”

Met Prasmatic is ETT-Benelux vooral actief in conserven en sauzen. “Op hoge snelheid verpakken van potjes, blikjes en flesjes in tray met folie of wrap-around dozen. Montage, inbedrijfstelling en onderhoud worden hoofdzakelijk door ons eigen servicepersoneel uitgevoerd. Zo kunnen we ook bij storingen snel en adequaat reageren”, besluit Marcel de Brouwer.

www.ett-benelux.com