HomeMachinesEtiketteren en printenEtipack toont veelzijdige aanbod tijdens Macropak

Etipack toont veelzijdige aanbod tijdens Macropak

etipack-macropak-1

De Macropak is weer van start gegaan een ook Etipack is dit jaar weer vertegenwoordigd. Op stand B019 in hal 9  toont Etipack haar veelzijdige aanbod.

Etiketteersystemen

etipack-logoEtipack staat bekend om haar robuuste etiketteersystemen. Tijdens de Macropak worden Systeem 5 voor het tweezijdig etiketteren van rechthoekige of ovale producten en Systeem 1 Twist, een systeem voor rondom etiketteren van cilindrische producten, getoond. Systeem 1 Twist is speciaal voor de Macropak uitgerust met een inox draaitafel voor een eenvoudige invoer van producten.

Datamatrix

etipack-macropak-2Veel aandacht gaat uit naar de PharmaTrace, een nieuw inline codeer systeem de voor het aanbrengen van de datamatrix op doosjes. Deze veelzijdige machine heeft veel opties en is op de Macropak uitgerust Wolke printer, een labeller voor het aanbrengen van een etiket aan de bovenzijde en een PCE controlesysteem voor het controleren van zowel de print als het label. Afgekeurde producten worden uitgestoten.
Met Systeem 9 biedt Etipack voor vlakke doosjes een vergelijkbaar offline systeem. Dit systeem is inmiddels succesvol geïmplementeerd bij diverse gerenommeerde bedrijven.

Nieuw: Whizzy Cut & Feed en GoCard

Door Etipack nog niet eerder getoond is de Whizzy Cut & Feed. Deze feeder is geschikt om producten te feeden die op rol of gevouwen vanuit een doos worden aangevoerd. Knipt de producten op de gewenste lengte af en voedt ze aan de verpakkingslijn. Nieuw is ook de GoCard. Een thermische desktop printer voor eenvoudig printen op kaarten en karton. Print o.a. teksten en barcodes, kwalitatief hoogwaardig en uiterst flexibel.

Macropak 2010 – Stand 09.B019

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl.