HomeMachinesEtiketteren en printenEtipack ontwikkelt PharmaTrace: compacte oplossing voor inline serialisatie met slim transportsysteem

Etipack ontwikkelt PharmaTrace: compacte oplossing voor inline serialisatie met slim transportsysteem

etipack-pharmatrace

Datamatrix, CIP13, serialisatie… de pharmaceutische industrie staat voor de uitdaging om te voldoen aan de nieuwe regelgeving voor Turkije, Frankrijk en in de toekomst mogelijk meerdere landen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Etipack een compacte oplossing met slim transportsysteem: de PharmaTrace.

Uniek transportsysteem

etipack-logoPharmaTrace is ontwikkeld met een speciaal transportsysteem dat werkt met meenemers. Anders dan bij de traditionele machines met dubbele transportbanden of vacuüm, zorgt dit ervoor dat de gevouwen doosjes, zelfs bij hoge snelheden tot 400 stuks per minuut, absoluut niet vervormen tijdens het transport. Hierdoor wordt een grote precisie gegarandeerd.

Smal inline systeem

Etipack is reeds bekend om haar offline oplossing, Systeem 9, maar speelt met de ontwikkeling van de PharmaTrace in op de vraag van de consument om het systeem in de lijn te integreren. Bekend probleem daarbij is steeds de beschikbare ruimte. Door het transportsysteem is het nu mogelijk om op slechts 600mm het volledige systeem, compleet met printen en eventueel etiketteren, controle en uitstoot te plaatsen.

Flexibel

De datamatrix kan op maar liefst drie zijden, te weten de twee zijkanten en de bovenkant, worden geprint. Het systeem kan worden uitgebreid met een labeller voor het etiketteren aan debovenzijde. Ook bestaat de mogelijkheid om een controlesysteem te implementeren, Etipack werkt hiervoor samen met diverse gerenomeerde merken zoals PCE, Sea Vision, Antarres… Hierdoor kan de Etipack oplossing eenvoudig geïntegreerd worden in de configuratie van de klant.

Lokale ondersteuning, wereldwijde ervaring

Etipack BV is opgericht als lokaal aanspreekpunt in de Benelux voor de verkoop van machines, technische ondersteuning door onze eigen technische dienst en de levering van onderdelen en consumables. Als onderdeel van een grote internationale groep, maar met een persoonlijk aanpak, zijn wij uw betrouwbare partner om uw etiketteer- en codeerprojecten te ondersteunen. Etipack is een internationale groep met twee productieplants in Italië, een vestiging in Frankrijk, Duitsland en Nederland en participaties in bedrijven in Tsjechië en Hongarije. Samen met een uitgebreid net van distributeurs en agenten wordt onze technologie wereldwijd ingezet. In de Benelux is Etipack reeds meer dan 20 jaar vertegenwoordigd.

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl.