HomeMachinesEtiketteren en printenEtipack focust tijdens Interpack op farmaceutische oplossingen

Etipack focust tijdens Interpack op farmaceutische oplossingen

Etipack is komende week vertegenwoordigd op Interpack, op de stand zal de focus liggen op farmaceutische oplossingen. Onder andere oplossingen voor de implementatie van Track & Trace, al dan niet in combinatie met het aanbrengen van tamper-evident etiketten, zullen te zien zijn.

PharmaTrace – Implementatie van Track & Trace

PharmaTrace kan een unieke code zoals bijvoorbeeld een 2D datamatrix code op de zijkant en/of de bovenkant van farmaceutische doosjes printen. In combinatie met een controlesysteem kan dit systeem een onderdeel zijn van het Track & Trace en aggregatie proces. Het systeem kan worden uitgerust met een labeller voor het etiketteren van onder andere bollino of vignette aan de bovenzijde.

PharmaTrace/Seal – Tamper-evident en Track & Trace

Voorziet doosjes aan één of twee zijden van tamper evident etiketten en controleert of deze zijn aangebracht. Eventuele foute producten worden uitgestoten en opgevangen in een afgesloten container. Daarnaast print het systeem een unieke code op de bovenzijde van de verpakking en kunnen verschillende controlesystemen geïntegreerd worden. Etipack heeft intussen ervaring met de implementatie van onder andere SeaVision, Antares Vision, PCE en Systech.

Samenwerken voor de beste oplossingen

Samenwerking met de juiste partners is essentieel voor het behalen van een goed resultaat, dit geldt zeker ook voor de PharmaLine. Samen met onder andere bovengenoemde partners in visiesystemen is Etipack voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling. Door te luisteren naar de behoefte in de markt garanderen zo met elkaar de meest efficiënte oplossing.

Ook in andere sectoren werkt Etipack samen met partners om zo voor haar klanten de beste oplossingen te kunnen bieden. Op Interpack zijn hier twee voorbeelden van te zien;

Etiketteren van speciale VELCRO brand Easy Coins

VELCRO brand heeft een nieuwe en uiterst effectieve sluiting ontwikkeld, de Easy Coin. Deze klittenband sluiting garandeert een perfecte afsluiting van verpakkingen, ook wanneer deze stoffig wordt of al vaak gebruikt is. Deze Easy Coins zijn geen standaard etiketten en zijn dus niet door zomaar iedere etiketteerkop te verwerken. In samenwerking met VELCRO heeft Etipack een etiketteerkop geconfigureerd die hiervoor perfect geschikt is.

Cut & Feed voor gelsachets van Sanner GmbH

Een toepassing die steeds vaker voorkomt; het toevoegen van gelsachets aan verpakkingen om de inhoud daarvan droog te houden of beter te kunnen conserveren. Op Interpack toont Etipack de Whizzy Cut & Feed die sachets, geleverd door het Duitse bedrijf Sanner GmbH, één voor één afknipt en toevoegt aan de verpakkingslijn.

Etipack nodigt u van harte uit op haar stand, waar u naast de hierboven genoemde oplossingen ook kennis kunt maken met: PharmaLine Systeem 9 voor het printen van 2D codes op vlakke producten. Systeem 1 voor het rondom aanbrengen van etiketten op cilindrische producten, tevens wordt er een tamper-evident toplabel aangebracht. Systeem 5 voor het tweezijdig etiketteren van ovale of rechthoekige producten. Diverse printers en print & apply toepassingen.

Interpack 2017 – Hal 12 – Stand D38

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl.