HomeMachinesEtiketteren en printenEtipack biedt oplossingen voor de chocolade verwerkende industrie

Etipack biedt oplossingen voor de chocolade verwerkende industrie

Het verpakken en etiketteren van chocolade producten vraagt om specifieke oplossingen. Etipack, al sinds 1978 een toonaangevend fabrikant van etiketteermachines, feeders en printers, heeft diverse machines in haar product gamma die deze oplossing kunnen bieden. Ook in de chocolade verwerkende industrie bieden wij bedrijfszekere oplossingen. Of het nu gaat om het ontstapelen van bijvoorbeeld trays of cups, het feeden van inlegvellen en coupons of het etiketteren van verpakkingen, wij hebben een passende machine.

Ontstapelen

Etipack heeft in de Clippy serie verschillende machines om producten te onstapelen. Van grote tot kleine trays of alleen de cups. Na het plaatsen op de band kan het product worden voorzien van een etiket en indien gewenst ook weer opgestapeld.

Feeden

Machines uit de Whizzy serie bieden een grote variëteit aan applicaties. Etipack frictie feeders zijn inzetbaar om folders, promotiebladen, coupons of (grotere) inlegvellen in te voeren in de verpakkingslijn.

Etiketteren

Doosjes, potten en zelfs losse pralines, wij kunnen alle producten etiketteren. Etipack heeft speciale systemen voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten aan de boven– en/of onderzijde. Ook rondom of tweezijdig etiketteren van bijvoorbeeld potten chocopasta is mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl of stuur een e-mail naar info@etipack.nl.