HomeMachinesEtiketteren en printenEspera weegt en etiketteert producten van verschillende groottes

Espera weegt en etiketteert producten van verschillende groottes

Hoe om te gaan met het automatisch wegen en etiketteren aan het einde van de productielijn in de visverwerkende industrie? Visverwerkende bedrijven verwerken een grote verscheidenheid aan productgroottes. Van kleine visproducten en zeevruchten tot hele zalmen. Het hele assortiment moet volledig geautomatiseerd en met maximale prestaties worden afgehandeld.

Daarom heeft Espera een flexibel bandsysteem ontwikkeld dat zich aanpast aan de producten. Zelfs lange producten kunnen met één machine automatisch worden gewogen en geëtiketteerd dankzij de buigbare weegband. Een unieke en comfortabele oplossing die de visverwerkende industrie de beste flexibiliteit geeft met betrekking tot een enorme productvariëteit.

Espera staat voor innovatief uitprijzen en etiketteren. Espera ontwikkelt en levert op maat gemaakte machines: van eenvoudige handmatig bediende etiketteermachines tot geheel volautomatische weeg-/uitprijsmachines. Vanuit Eindhoven worden machines, onderdelen en service geleverd aan vooral verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, vleeswaren, kip, vis, kaas, maaltijden, groente en fruit.

www.espera.com