HomeAanbodEtiketteren en printenEspera toont oplossingen voor wegen en etiketteren op Empack

Espera toont oplossingen voor wegen en etiketteren op Empack

Espera is vanaf de eerste editie aanwezig op Empack, dus ook op de nieuwe locatie in Gorinchem. Op stand H129 ontvangt het salesteam van Espera u graag voor een goed gesprek inzake: weeg- en etiketteeruitdagingen van verpakkers van vers voor de retailers, voordelen van automatisering en digitalisering in de voedselproductie en end-of-line machinetrends en toonaangevende technologieën.

Espera toont onder andere de robot- en de manuele versie van de nieuwste NOVA-serie weeg- en etiketteermachines. Daarnaast demonstreert het team een complete retail end-of-line oplossing: metaaldetectie, (controle)wegen, boven en onder en rondom etiketteren met actueel geprinte data.

Nauwkeurig en snel wegen en etiketteren van retail verpakkingen met minder kunststof zoals een skinpack, van verpakkingen met kwetsbare producten en van verpakkingen met onregelmatige geometrie zijn een uitdaging. Espera toont oplossingen op Empack.

Espera is een internationaal opererend middelgroot Duits familiebedrijf met een wereldwijde afzet via distributeurs en eigen bedrijven waaronder Espera Nederland. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen volautomatische systemen voor het wegen en het etiketteren van consumentenverpakkingen.

www.espera.com