HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Espera toont geheel nieuwe etiketteermachine op Empack Den Bosch

Espera toont geheel nieuwe etiketteermachine op Empack Den Bosch

espera-empack-den-bosch-2011-1

Tijdens Empack 2011 toont Espera een geheel nieuwe etiketteermachine uit de ES 1000 serie. Deze ES 1000 serie is speciaal ontwikkeld voor snelle, nauwkeurige en flexibele etiketteertoepassingen en is voorzien van een bijzonder gebruiksvriendelijke touch-screen bediening.

espera-logoDe nieuwste ES 1250 machine die getoond wordt, is speciaal ontwikkeld voor het in doorloop, horizontaal rondom (eventueel deels) etiketteren van cilindrische verpakkingen.

De producten worden liggend op een rollenband getransporteerd en deze garandeert een perfect getakte en stabiele aanvoer. Tijdens het transport wordt van bovenaf geëtiketteerd en vervolgens worden de producten rondom aangerold door een bovenliggende aangedreven massageband.

De eenvoudige bediening van de machine geschiedt op een Proface touch-screen en de besturing heeft geheugenplaatsen voor diverse programma’s en instellingen.

Standaard kunnen etiketten tot een breedte van 175mm geëtiketteerd worden. Optioneel is het mogelijk om een printer te monteren. De ES 1250 is uitstekend toepasbaar in zowel de food als ook in de non-food industrie!

espera-empack-den-bosch-2011-2

Empack Den Bosch 2011 – Stand I1000

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl of bel (040) 253 06 65.