HomeMachinesEtiketteren en printenEspera presenteert nieuwe generatie controlewegers op Empack

Espera presenteert nieuwe generatie controlewegers op Empack

Espera, toonaangevend leverancier van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen, is natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig op Empack in ‘s-Hertegenbosch. Empack, de verpakkingsbeurs van Nederland, beleeft dan haar 15e editie. U bent welkom op de stand van Espera om te zien voor welke trends Espera u een oplossing kan bieden bij het coderen, wegen, etiketteren en uitprijzen.

Een noviteit op de beurs is de nieuwe generatie ES-W 5000 controlewegers. Een compact ontwerp met een grote flexibiliteit, eenvoudige gebruikersinterface en een uiterst hygiënisch design. Dit alles wordt geleverd met de uitgebreide ondersteuning van Espera-Nederland.

De ES-W 5000 betreft een range volautomatische controlewegers waarmee consumentenverpakkingen eenvoudig op hun gewicht kunnen worden gecontroleerd. Met de controleweger verpakt de fabrikant niet teveel, krijgt de consument waar voor zijn geld en heeft de retailer honderd procent inzicht.

Deze controleweger is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van Espera in weegtechnologie en is geschikt voor individuele consumentenverpakkingen van 50 gram tot 6 kilo, tot 100 bandmeter of 250 verpakkingen per minuut.

Verder zal Espera op de stand haar inmiddels bewezen weeg-/uitprijsapparatuur tonen. Ook is er aandacht voor de soms onderbelichte codeer- en etiketteerapparatuur.

Empack Den Bosch 2017 – Stand G100

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.