HomeMachinesEtiketteren en printenEspera presenteert de toekomst van uitprijzen op Interpack

Espera presenteert de toekomst van uitprijzen op Interpack

Het verkoopteam van Espera-Nederland heet u welkom op haar stand tijdens Interpack om u te tonen met welke trends Espera voor u een oplossing kan bieden bij het wegen, etiketteren en uitprijzen. Uitprijzen op het hoogste niveau met de nieuwste technologieën van Espera: intuïtieve bediening van de machine, ondersteunende hulpsystemen en preventief onderhoud vertegenwoordigen de toekomst van het uitprijzen. Espera als technologisch leider in de industrie, zet nieuwe trends en presenteert haar weeg- en uitprijsapparatuur in een ludieke opstelling van oud naar nieuw.

Intuïtieve bediening van de machine en hulpsystemen

De toenemende trend naar het individueel uitprijzen van producten leidt tot complexere etiketontwerpen in combinatie met steeds kleinere batches. Dit kan het hele proces van uitprijzen aanzienlijk veranderen. Het is daarbij van belang om het gebruik van uitprijs systemen voor de operator zo eenvoudig mogelijk en intuïtief te maken. Espera gaat op deze manier, naast een eenvoudige en intuïtieve bediening, het productiepersoneel in het dagelijks werk ondersteunen door hulpsystemen. Bij dergelijke systemen hoeft de operator geen instellingen meer aan te passen, maar is er een altijd een perfecte etiketteerpositie per product, zelfs bij geteelde producten met asymmetrische oppervlaktes. Dit minimaliseert stilstand en verhoogt de efficiëntie van het gehele productieproces.

Preventief onderhoud

In het proces van digitalisering worden netwerken in een productieomgeving steeds belangrijker. Machines kunnen met elkaar communiceren en informatie uitwisselen. Het is belangrijk om deze netwerken te gebruiken en processen efficiënter te maken. Door het continu monitoren van kritische machinecomponenten kan het onderhoud preventief ingepland worden. Zo wordt stilstand door ongepland onderhoud verminderd.

Interpack 2017 – Hal 14 – Stand C11

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.