HomeMachinesEtiketteren en printenNOVA van Espera tilt etikettering naar een hoger niveau

NOVA van Espera tilt etikettering naar een hoger niveau

Compact, krachtig en duurzaam, dat is de NOVA ES-E. De productlancering van dit nieuwe prijsetiketteersysteem binnen de Espera NOVA-lijn vond afgelopen september in Italië plaats. De unieke functies maken de NOVA ES-E veelzijdiger dan elk ander systeem voor volautomatisch wegen en etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

Met klanten over de hele wereld weet Espera als geen ander wat belangrijk is op het gebied van het uitprijzen en etiketteren van voorverpakte levensmiddelen. Om een marktleidende positie te kunnen blijven vervullen, werkt de organisatie continu aan de ontwikkeling van haar systemen. Dit bewijst Espera opnieuw met de gloednieuwe ES-E machine. De NOVA ES-E maakt indruk met haar modulaire printerconcept, modulaire bandconcept én modulaire weegschaalconcept. Doordat alle systemen modulair zijn, kunnen deze worden gecombineerd met maximaal vier printers.

Opvallend zijn verder de minimale verbruikswaarden van de machine. De ES-E heeft geen perslucht nodig en het energieverbruik is zeer laag; te vergelijken met dat van een huishoudelijk koffiezetapparaat. Naast het duurzame aspect biedt het compacte design eveneens veel voordeel. Tegelijkertijd is de machine de perfecte oplossing voor productverpakkingen met grote afmetingen, dankzij de optionele lange weegband. Verder biedt het nieuwste ES-E etiketteersysteem unieke, digitale functies die de bediening van de machine intuïtief maken en de hoogste kwaliteitsgarantie bieden. Hierbij valt onder andere te denken aan de unieke SmartHead thermische stripfunctie.

www.espera.com