HomeMachinesEtiketteren en printenEspera levert volautomatische weeg- en uitprijsmachine aan Sea Fresh

Espera levert volautomatische weeg- en uitprijsmachine aan Sea Fresh

Sea Fresh op Urk is in 2010 begonnen met de ontwikkeling en productie van diverse verse en diepvries visproducten voor retailers in binnen- en buitenland. Deze unieke visproducten, van naturel filet tot ovenproducten, staan garant voor de overheerlijke smaak en kwaliteit. Espera is bij Sea Fresh vanaf het begin de eerste keuze geweest als leverancier van de volautomatische weeg- en uitprijsmachines.

Sea Fresh koos voor de volautomatische ES 7011 weeg- en uitprijsmachine van Espera met boven- en onderprinter plus geïntegreerde reclame-etiketteerder vanwege de onderscheidende machine-eigenschappen, zoals snelheid, degelijkheid, uitstekende ergonomie en de reputatie van Espera in de visindustrie.

In korte tijd heeft Sea Fresh zich bewezen als betrouwbare producent van de hoogwaardige visproducten voor retailers en in 2017 is wederom een nieuwe verpakkingslijn gerealiseerd. Hierdoor beschikt het bedrijf nu over vijf volautomatische weeg- en uitprijsmachines van Espera. Deze machines zijn uitgerust met de laatste software die het weeg- en uitprijsproces bij Sea Fresh transparant en overzichtelijk maakt, met bijvoorbeeld zeer efficiënte en eenvoudige allergenendeclaraties. Hierdoor worden de productieprocessen bij Sea Fresh geoptimaliseerd en kan het bedrijf zich focussen op het producten van haar fantastische visproducten.

Bij de weeg- en uitprijsprocessen blijft Espera Sea Fresh verder adviseren met innovaties en ondersteunen door haar eigen servicedienst. Gecombineerd met de kennis van Espera van de visbranche is zo een echt partnerschap is ontstaan. Dit partnerschap, die zowel kwaliteit als de technische innovatie omarmt en waarborgt, blijft de basis voor de ambitieuze en dynamische samenwerking tussen Sea Fresh en Espera.

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.