HomeMachinesEtiketteren en printenEspera kiest Eindhoven dit jaar als locatie voor hybride event

Espera kiest Eindhoven dit jaar als locatie voor hybride event

Een stap vooruit. Dat is onze filosofie. Om deze filosofie dichter bij de verpakkers in de vers-industrie te brengen presenteert Espera haar tweede hybride event: Espera Tech Day, helemaal kosteloos voor de deelnemers.

Op 22 september 2022 live on site bij Espera Nederland in Eindhoven en ook live online. Tijdens dit event kunt u de laatste trends en technologieën over automatisering, digitalisering en duurzaamheid in verpakken, wegen en etiketteren bestuderen en netwerken.

Espera-Werke en Sealpac organiseren dit event samen en hebben dit jaar gekozen voor Eindhoven als locatie voor klanten niet alleen uit Nederland, maar uit heel Europa. Het programma is veelzijdig en er zullen lezingen, live uitzendingen vanuit Vion Altenburg en live lijndemonstraties in Eindhoven te zien zijn. Het evenement zal drie uur lang boordevol informatie zitten over end-of-line efficiency en hoe end-of-line integraties vereenvoudigd kunnen worden.

Er zijn in Eindhoven beperkt aantal plaatsen om 10.00 uur en om 15.00 uur. Mis het niet. Lees meer op de registratiepagina en registreer direct online via deze link. Espera kijkt ernaar uit om u te ontmoeten.

www.espera.nl