HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Espera introduceert nieuwe generatie volautomatische controlewegers

Espera introduceert nieuwe generatie volautomatische controlewegers

Empack, de verpakkingsbeurs van Nederland, beleeft haar vijftiende editie in ’s-Hertogenbosch en Espera-Nederland is daar uiteraard voor de vijftiende keer weer bij. U bent welkom op stand G100 om te zien voor welke trends Espera een oplossing kan bieden bij het coderen, wegen, etiketteren en uitprijzen.

Espera zal haar inmiddels bewezen weeg/uitprijs-apparatuur wederom tonen. Daarnaast is er aandacht voor de soms onderbelichte codeer- en etiketteerapparatuur. Beursnoviteit is de nieuwe generatie ES-W 5000 controlewegers. Een compact ontwerp met een grote flexibiliteit, eenvoudige gebruikersinterface, een uiterst hygiënisch design en dit geleverd met de uitgebreide ondersteuning door Espera-Nederland.

De ES-W 5000 betreft een range volautomatische controlewegers waarmee consumentenverpakkingen eenvoudig op hun gewicht kunnen worden gecontroleerd. Zodat de fabrikant niet teveel verpakt, de consument waar krijgt voor zijn geld en de retailer honderd procent inzicht heeft.Deze controleweger is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van Espera in weegtechnologie en is geschikt voor individuele consumentenverpakking van 50 g tot 6 kg, tot 100 bandmeter of 250 verpakkingen per minuut.

Empack Den Bosch 2017 – Stand G100

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.