HomeMachinesInspecterenEspera introduceert controleweger op Nederlandse en Belgische markt

Espera introduceert controleweger op Nederlandse en Belgische markt

espera-controleweger-simon

Espera introduceerde onlangs haar high-performance controleweger op de Nederlandse en Belgische markt. De Espera ES-W-5000 serie is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van Espera in weegtechnologie met haar gekende weeg- en uitprijsmachines.

espera-logo-2014Met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve interface, met keuze uit diverse bandbreedtes en bandlengtes, is de controleweger ES-W-5000 uitermate geschikt om geïntegreerd te worden in een verpakkingslijn van verse levensmiddelen. Er is tevens keuze uit diverse geïntegreerde uitstootsystemen. De belangrijkste componenten zijn zonder gereedschap eenvoudig uit te nemen en te wisselen. Met het open en hygiënisch design en de IP66-classificatie zet de W-5000 de standaard voor de eisen van deze industrie.

Uiteraard zijn alle wettelijke en bedrijfsmatige statistieken eenvoudig beschikbaar en heeft de machine een toelating om opgenomen te kunnen worden in een e-weegsysteem. Koppeling is eenvoudig mogelijk door de open interface, uiteraard ook naar de datamanagementoplossing ESPROM van Espera.

Kijk voor meer informatie op www.espera.nl.