HomeMachinesEtiketteren en printenEspera helpt verpakkers hun weeg- en etiketteerproces te optimaliseren

Espera helpt verpakkers hun weeg- en etiketteerproces te optimaliseren

Vanaf de eerste editie is Espera aanwezig op Empack. Ook in Den Bosch was het bedrijf er weer. Op de stand toonde Espera een innovatie die verpakkers helpt hun weeg- en etiketteerproces te optimaliseren. Etiketteren van verpakkingen met minder kunststof zoals een skinpack is een uitdaging, vooral als het verpakte product boven de verpakking uitsteekt. Een Espera weeg- en etiketteermachine, geïntegreerd met een linerless labelapplicator, weegt deze verpakkingen en voorziet deze rondom van een actueel geprint etiket.

De machines van Espera worden voornamelijk ingezet in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Daarnaast heeft Espera klanten in de overige food- en non-foodindustrie. De distributie en service van machine- en softwareoplossingen vindt plaats via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributiepartners.

Espera-Werke uit Duisburg (Duitsland) is al meer dan 90 jaar een toonaangevende fabrikant van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. Als familiebedrijf van de derde generatie stelt Espera regelmatig de norm in de branche. Espera-Nederland is, als 100% dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, al bijna 45 jaar verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Vanuit Eindhoven wordt door een team van 20 personen de marketing, verkoop en service in Nederland verzorgd.

www.espera.nl