HomeMachinesEtiketteren en printenEspera genereert nieuwe trends met toonaangevende oplossingen

Espera genereert nieuwe trends met toonaangevende oplossingen

Espera is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van uitprijs-, etiketteer- en weegsystemen in alle sectoren van de levensmiddelenindustrie alsook voor andere industriële sectoren. Opgericht in 1924 ontwikkelt en produceert Espera als familiebedrijf reeds meer dan 90 jaar innovatieve en hoogtechnologische oplossingen. Hierbij vooral rekening houdend met de eisen en behoeften van klanten, genereert Espera steeds weer opnieuw de nieuwste trends in de markt.

“Als marktleider voor het uitprijzen en etiketteren van voorverpakte levensmiddelen weten we wat belangrijk is in het dagelijks gebruik. Dat is de reden waarom onze systemen voortdurend in ontwikkeling zijn om aan elke eis te voldoen voor onze klanten in Duitsland, België, Nederland en wereldwijd”, aldus Marcus Korthäuer. Korthäuer, Managing Director, aandeelhouder en derde generatie, leidt het familiebedrijf met hoofdkantoor in Duisburg en de internationale dochters sinds 2010.

“Onze klanten plukken mee de vruchten van onze proces- en systeemkennis alsook van onze wereldwijde ondersteuning, advies en service. Ons portfolio dekt bijna alle behoeften van de markt af en biedt hierin een brede waaier aan uitprijssystemen, kwaliteitsinspectiesystemen en software-oplossingen voor de industrie aan. Wat prestaties betreft, zijn de oplossingen steeds modulair en flexibel. Bovendien zijn ze ontworpen voor een vlotte automatisering en eenvoudige netwerkverbinding.”

Kijk voor meer informatie op www.espera.com.