HomeNieuwsBedrijven en personenEspera en Sealpac organiseren succesvol hybride event in Eindhoven

Espera en Sealpac organiseren succesvol hybride event in Eindhoven

Een stap vooruit. Dat is de filosofie van Espera. Om deze filosofie dichter bij de verpakkers van verse levensmiddelen te brengen, presenteerde Espera op donderdag 22 september haar tweede hybride event: Espera Tech Day 2022. Tijdens dit event, live on site bij Espera in Eindhoven en ook live online, kon men de laatste trends en technologieën in automatisering, digitalisering, duurzaamheid in verpakken, wegen, etiketteren en bestuderen ontdekken.

Espera en Sealpac organiseerden dit event samen en hadden dit jaar gekozen voor Eindhoven als locatie voor klanten niet alleen uit Nederland, maar uit heel Europa. Het programma was veelzijdig en er waren lezingen, live uitzendingen vanuit Vion in Altenburg en live lijndemonstraties in Eindhoven te zien. Het evenement zat drie uur lang boordevol informatie over end-of-line efficiency en hoe end-of-line integraties vereenvoudigd kunnen worden.

De redactie van Pack Online was er ook bij op donderdag 22 september en maakte een impressie van de Espera Tech Day 2022.

Bekijk impressie