HomeMachinesInspecterenEspera biedt honderd procent gewichtscontrole van verpakkingen

Espera biedt honderd procent gewichtscontrole van verpakkingen

Espera biedt met de ES-W-5000 een range volautomatische controlewegers waarmee consumentenverpakkingen eenvoudig op hun gewicht kunnen worden gecontroleerd. “Zo verpakt de fabrikant niet teveel, krijgt de consument waar voor zijn geld en heeft de retailer honderd procent inzicht”, legt Jan Zwaan van Espera-Nederland uit.

Zo koos ook RedStar in De Lier onlangs voor een controleweger uit de ES-W-5000 generatie van Espera. Met de controleweger onderwerpt RedStar haar shakers en emmers met tomaten aan een honderd procent gewichtscontrole. Met de ES-W-5000 heeft RedStar inzicht in wat er verpakt wordt, niet te veel, maar zeker voldoende in elke consumentenverpakking.

Het compacte ontwerp van de controleweger en de simpele gebruikersinterface zorgden bovendien voor een eenvoudige opname in de verpakkingslijn van RedStar. “Wederom een machine van Espera waarmee de jarenlange relatie naar alle tevredenheid is gecontinueerd. Men is erg tevreden, een mooier compliment kun je als leverancier niet krijgen”, aldus Jan Zwaan.

www.espera.nl