Home Nieuws Bedrijven en personen Eshuis slaat nieuwe weg in met online bestellen van etiketten op rol

Eshuis slaat nieuwe weg in met online bestellen van etiketten op rol

Drukkerij en verpakkingsspecialist Eshuis uit Dalfsen heeft op 3 juni een slimme webshop gelanceerd voor het online bestellen van etiketten op rol. Op 2 juli heeft Eshuis van Thuiswinkel.org het zakelijk keurmerk van Thuiswinkel.org mogen ontvangen. Alle ondernemers die etiketten bestellen via de webshop zijn daarmee verzekerd dat ze veilig en betrouwbaar online kunnen shoppen bij Eshuis.

Etiketten in kleine oplages online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. In een paar stappen en met slechts enkele klikken heeft elke ondernemer het artwork ge-upload, druktechnisch goedgekeurd en besteld. Afhankelijk van de wens zijn de etiketten op rol binnen 1, 3 of 5 werkdagen in huis. Eshuis vindt het belangrijk dat klanten ervan uit kunnen gaan dat de webshop veilig is en dat alles wordt geregeld conform wet- en regelgeving. Betrouwbaarheid is voor Eshuis immers, al sinds 1891, een belangrijke waarde.

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus alle leden moeten zich aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen de leden van Thuiswinkel.org een certificeringstraject en worden ze elk jaar opnieuw gecertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Mensen en bedrijven bewegen zich online. De aanhoudende groei van e-commerce en de groeiende vraag naar online beschikbaarheid van verpakkingsvormen zetten onze ideeën in een stroomversnelling. Met de webshop voorziet Eshuis nu op elk serviceniveau in de behoeften van de huidige en toekomstige klanten.

Binnen de verpakkingsmarkt is een verschuiving zichtbaar van grote naar kleine oplages met daarnaast een toename in het aantal verschillende designs. Ontwikkelingen die Eshuis beantwoordt met onder andere de nieuwe webshop. “Er komen bovendien steeds meer ambachtelijke bedrijven op de markt zoals microbrouwerijen die in kleinere oplages etiketten bestellen. Dat willen zij snel en eenvoudig kunnen doen. Met onze selfservice webshop kan dat. Hiermee is onze jarenlange ervaring nu voor iedereen toegankelijk. Eshuis is er voor iedere ondernemer”, legt Eshuis uit

“We slaan een nieuwe weg in, maar onze basis blijft natuurlijk hetzelfde. Onze 125 medewerkers blijven vol enthousiasme en vakmanschap de meest complexe en mooie verpakkingen produceren. Voor maatwerk en grotere oplages kunnen klanten zoals altijd terecht bij het maatwerkteam en de accountmanagers van Eshuis. Zelfklevende etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen… Eshuis heeft een antwoord op elke vraag. Ook op die van morgen.”

www.eshuis.nl