HomeDossiersDuurzaamheidEshuis neemt klanten mee in toekomst van duurzame verpakkingen

Eshuis neemt klanten mee in toekomst van duurzame verpakkingen

Drukkerij en verpakkingsspecialist Eshuis uit Dalfsen heeft op 23 januari 2020 een kennisevent gehouden over duurzame verpakkingen van de toekomst. Tijdens dit exclusieve event voor klanten van Eshuis, kwamen sprekers als Marcel Keuenhof van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV), Raôul Gabriels van PetPower, Kees Kok namens United Packaging Forest (UPF) en Martina Fidder van Eshuis aan het woord. Er werd gesproken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzame oplossingen voor verpakkingen.

“Als organisatie en consument zijn we ons meer en meer bewust van onze invloed op het milieu. Duurzaamheid, klimaat, CO2-uitstoot en recyclen komen dagelijks aan bod in het nieuws. We weten allemaal dat de plastic soep bedreigend is. Maar hoe kun je hier als bedrijf een positieve bijdrage aan leveren? Hoe dringen we het terug? Het is een vraagstuk waar veel organisaties mee kampen. Om onze klanten te helpen die stap in de goede richting te zetten, hebben wij dit exclusieve Sustainability Event georganiseerd”, aldus Marije Hulzebosch, Marketing Manager bij Eshuis.

De optimale oplossing blijkt helaas nog niet te bestaan. Maar ook Eshuis gelooft erin dat je elke stap moet nemen die je al kunt zetten als het gaat om milieuverbeteringen. Het is weer een (kleine) stap in de goede richting. Eshuis blijft samen met partners en leveranciers druk bezig met dit onderwerp en blijft hierover kennissessies voor haar klanten organiseren.

www.eshuis.nl