HomeDossiersDesignEshuis en Holland Craft Beer lanceren speciaal bier met eigen etiket

Eshuis en Holland Craft Beer lanceren speciaal bier met eigen etiket

Bierliefhebbers kunnen voor de feestdagen bier met hun eigen gepersonaliseerde label gemaakt door Eshuis bestellen. Eshuis is samen met Holland Craft Beer de laatste maanden druk geweest met een bijzonder initiatief: consumenten en bedrijven de mogelijkheid geven om hun favoriete speciaalbier te bestellen met hun eigen etiket. Middels een pilot kunnen bierliefhebbers een doos speciaalbier bestellen met daarop hun eigen foto, tekst of ontwerp.

Van 25 november tot 11 december kunnen liefhebbers van speciaalbier tegen een speciaal tarief de bieren bestellen. Zo zijn ze nog op tijd binnen voor de feestdagen. Het doel van de pilot is om feedback van bierliefhebbers te verzamelen. Zo kan Eshuis samen met Holland Craft Beer de laatste hand aan de bestelmogelijkheid en leggen. Het doel: een optimaal productassortiment vol met verschillende speciaalbieren en ontwerpen. In de pilot wordt er gestart met de keuze uit twee verschillende bieren met een aantal basisontwerpen. Deze basis ontwerpen kun je aanpassen door er een foto en tekst aan toe te voegen. Zo zijn er ontwerpen voor verjaardagen, bruiloften, feestdagen en voor nog veel meer. Je krijgt dus een gepersonaliseerd etiket op het bier dat door Eshuis gedrukt is. Ook bestaat er de mogelijkheid om het ontwerp van A tot Z helemaal zelf te maken. Eshuis hier erg trots op want gepersonaliseerde etiketten in kleine hoeveelheden heeft men als drukkerij nog niet eerder gedaan.

In bierland weten we: er is altijd wel reden voor een feestje. En nu meer dan ooit is het belangrijk om een feestje (wellicht op afstand) een persoonlijke touch te geven. Al gaat het om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of is er iemand geslaagd, straks is het mogelijk om voor elke gelegenheid een doos met persoonlijk bier te bestellen. De bieren zijn al te bestellen vanaf 24 stuks. Bierliefhebbers die meedoen aan de pilot kunnen gebruik maken van de speciale aanbieding en ontvangen achteraf een enquête.

www.eshuis.nl