HomeNieuwsErkenning voor innovatieve PowerClick van Impress

Erkenning voor innovatieve PowerClick van Impress

impress-powerclick-2

PowerClick, de innovatieve stapelbare blikverpakking van de Impress Group, heeft onlangs een erkenning gekregen van een onafhankelijke jury van deskundigen van de Innovation ADICT 2009 van SIAL (Alimentation, Design, Innovation, Creation, Tendances). PowerClick kreeg deze erkenning, net als 46 andere innovaties, omwille van het gebruiksgemak, de functionaliteit voor merkeigenaren, distributeurs en eindgebruikers zowel als ook voor de mogelijkheid voor eventueel hergebruik.

impress-logo“We zijn erg trots op deze erkenning van Adict. Dit verhoogt het bewustzijn van ons innovatievermogen en ons vermogen om te zoeken naar praktische oplossingen om te voldoen aan de behoeften van de klant”, aldus Gordon Shade van Impress.

PowerClick is leverbaar in diverse diameters en hoogtes en is geschikt voor onder meer kant-en-klaar-maaltijden, groenten en fruit, zeevruchten, desserts en petfood.

PowerClick won eerder al de gouden ‘Cans of the Year’ award van The Canmaker Magazine en Impress kreeg in 2007 al eenzelfde erkenning van de Innovation ADICT voor haar metal magnetrontrays.

impress-powerclick

Bron: Nieuwsbrief Impress Group