HomeThema'sMacropak 2010"Ergonomischer, sneller en milieuvriendelijker wikkelen met de LiteWrapper CL"

“Ergonomischer, sneller en milieuvriendelijker wikkelen met de LiteWrapper CL”

evc-video-1

videoTijdens de beurs Macropak, die van 5 tot en met 8 oktober werd gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, introduceerde EVC (Verpakking) het handwikkelsysteem LiteWrapper CL, een uitbreiding op haar assortiment innovatieve verpakkingsconcepten. LiteWrapper CL is een doorontwikkeling van het reeds bestaande LiteWrapper systeem. “Het gehele systeem inclusief de benodigde wikkelfolie is veel verder ontwikkeld. De gepatenteerde dispenser biedt beduidend meer gebruikersgemak, waardoor men nog sneller, zelf binnen één minuut, een pallet kan inwikkelen. Bovendien werkt het nieuwe rol-wisselsysteem werkt sneller en is de speciale multilayer folie nu nog dunner en sterker”, legt Koen Boijens van EVC uit in een video-interview met PackOnline.nl.

Klik hier voor het video-interview…

evc-logoDe toevoeging CL staat voor Core Less oftewel kokerloos. “Naast recht vooruit lopen zonder te bukken en met één hand wikkelen, biedt dit systeem nu ook een beduidend milieu vriendelijke werkwijze, namelijk zonder kartonnen kokers”, benadrukt Koen Boijens.

De LiteWrapper CL is beschikbaar in diverse pakketten. “Naast bulkverpakkingen ten behoeve van de grootverbruiker zijn er ook Starterkits en Refills verkrijgbaar. Hierdoor is het systeem voor elk type gebruiker aantrekkelijk is”, benadrukt Koen Boijens.

Klik hier voor het video-interview…

evc-video-2

Voor meer informatie:
John van Haarlem en/of Koen Boijens
EVC (Verpakking) BV
T +31 (0)76 504 08 48
www.evc-verpakking.nl
www.litewrapper.nl
john@evc-verpakking.nl
koen@evc-verpakking.nl