HomeNieuwsEpson richt zich op digitale verpakkingen tijdens Labelexpo

Epson richt zich op digitale verpakkingen tijdens Labelexpo

Epson, wereldwijd koploper op het gebied van imaging, versterkt haar positie in de label- en verpakkingsindustrie met een uitgebreide bijdrage aan de Labelexpo 2009. Één van de hoogtepunten van de stand wordt de Epson Digital Label Press, een demonstratie van hoogwaardig afdrukken op productieniveau op standaard labelmateriaal in combinatie met een nieuw offline afwerksysteem. Nadat het eerste prototype twee jaar geleden op de Labelexpo in Brussel werd getoond, heeft deze innovatieve inkjetpers, na uitgebreid marktonderzoek, een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens de Labelexpo 2009 kunnen bezoekers de pers bekijken en beoordelen voordat deze commercieel wordt gelanceerd.

Ook zal Epson de laatste ontwikkelingen van haar grootformaat printers voor de verpakkingsindustrie presenteren. Naast de gerenommeerde en bekroonde grootformaat printers uit de Stylus Pro-serie, waaronder de Epson Stylus Pro 7900, 9900 en GS6000, wordt er op de expo een geheel nieuw product gepresenteerd met krachtige voorzieningen voor proefdrukken van verpakkingsmaterialen.

Tot slot zal Epson, in samenwerking met vooraanstaande partners op het gebied van software- en hardwaretechnologieën, een reeks innovatieve applicaties demonstreren die bijdragen aan de evolutie van de labelindustrie.

Over Labelexpo Europe

Labelexpo Europe is het grootste evenement ter wereld voor de industrie voor labels, productdecoratie, afdrukken via internet en conversie, die elke twee jaar wordt georganiseerd. Het is nog steeds de belangrijkste gelegenheid voor senior professionals uit deze industrietak die de nieuwste innovaties en technologieën in actie willen zien. Dit jaar zijn er enkele nieuwe secties, waaronder de Digital Printing Experience, waar toonaangevende aanbieders op het gebied van digitaal afdrukken hun nieuwste digitale technologieën laten zien.

Kijk voor meer informatie op www.labelexpo-europe.com.