HomeThema'sEmpack Brussel 2010Epoca Products focust op stazakken tijdens Empack Brussel 2010

Epoca Products focust op stazakken tijdens Empack Brussel 2010

epoca

Epoca Products wenst verpakkingen aan te bieden die het verpakte product doen opvallen in de winkelrekken. Epoca Products verzorgt bedrukte en onbedrukte flexibele verpakkingsmaterialen voor een breed gamma van producten in onder andere de voedingssector, de agro-alimentaire sector, de chemische en farmaceutische sector en de dienstensector.

epoca-logoMet een 15-tal jaar ervaring en een doelgerichte visie op de hedendaagse verpakkingsproblemen en hun oplossingen, heeft het bedrijf zich steeds verder kunnen ontwikkelen en het vertrouwen kunnen winnen van leveranciers en klanten.

Epoca Products beschouwt zichzelf tegenwoordig als één van de specialisten op het gebied van stazakken met of zonder hoogkwalitatieve bedrukking, schroefdop, handvat of zipper, en eventueel ook in een speciale vormgeving.

Na analyse van de vereisten en de wensen van de klanten worden oplossingen uitgewerkt die precies afgestemd zijn op de verwachtingen van de klant en de consument en die tegelijkertijd de beste kwaliteit en kostprijs combineren.

Empack Brussel 2010 – Stand C033

Voor meer informatie:
Epoca Products

Avenue Vésale 8
B-1300 Wavre (België)
Tel +32 10235490
www.epoca.be
products@epoca.be