HomeNieuwsBeurzen en evenementenEPG organiseert masterclass over vernieuwing op Empack Relatiedagen

EPG organiseert masterclass over vernieuwing op Empack Relatiedagen

Er zijn veel mensen die producten kunnen maken, maar slechts weinigen die vernieuwende oplossingen kunnen bedenken. Vernieuwing is altijd risicovol, uitdagend en onzeker. Daarnaast is het essentieel voor het voortbestaan van je bedrijf. Maar hoe pak je dit nu aan? Tijdens Empack Relatiedagen in Hardenberg presenteert European Packaging Gallery (EPG) de aanpak voor vernieuwing die voor Het Foodatelier en Dédutch zijn succes heeft bewezen en is ontstaan uit meer dan twintig jaar ervaring in food en packaging.

Bart Oude Luttikhuis en Marc Oude Luttikhuis presenteren op woensdag 20 september om 19.00 uur een aanpak voor vernieuwing die zijn succes nog dagelijks bewijst. Marc Oude Luttikhuis is sinds 2002 oprichter en eigenaar van Het Foodatelier. Na zijn studies aan de Hotelschool en Commerciële Economie heeft hij gewerkt bij diverse food bedrijven. Inmiddels heeft hij meer dan zeventien jaar ervaring met vernieuwing in food en foodconcepten. In 2012 is hij ook oprichter geworden van DéDutch, een zusterbedrijf van Het Foodatlier dat zich bezighoud met structural packaging in food.

Bart Oude Luttikhuis is zijn technische loopbaan begonnen in de Duitse automobielindustrie waar hij meerdere jaren werkzaam is geweest op het ontwikkelingscentrum van Porsche. Gedurende deze periode was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bumper- en spoilersystemen. Na zijn loopbaan bij Porsche is hij nu bij DéDutch als projectmanager verantwoordelijk voor alle technische vraagstukken. een van de succesvolle projecten die onder leiding van Bart Oude Luttikhuis is uitgevoerd is de Emmi all-in-one kaasfondue.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.