HomeMachinesInspecterenEngilico rolt innovatieve lasnaadinspectie wereldwijd uit

Engilico rolt innovatieve lasnaadinspectie wereldwijd uit

Engilico kondigde onlangs aan dat het met Nabtesco Corporation en via haar dochteronderneming PACRAFT een definitieve overeenkomst heeft gesloten omtrent de verkoop van 100% van de aandelen van Engilico, een toonaangevende Belgische leverancier van innovatieve technologie voor de inspectie van lasnaden van verpakkingen. De transactie omvat ook de overname van de dochterondernemingen van Engilico in België en de Verenigde Staten.

De belangrijkste troef van Engilico is haar unieke capaciteit op het vlak van software engineering. De kernproducten zijn SealScope, dat sensortechnologie combineert met geavanceerde software voor lasnaadinspectie, en haar nieuwste aanbod HyperScope, dat gebruik maakt van geavanceerde hyperspectraalcamera en beeldverwerkingstechnologie.

“Deze overeenkomst brengt ons bedrijf naar een nieuw niveau en versnelt onze strategie om wereldwijd onze innovatieve inspectietechnologieën in de voedings- en dierenvoedingsindustrie uit te rollen”, bevestigde Oliver Georis, Managing Director van Engilico, onlangs nog op Empack in Mechelen.

www.engilico.com