HomeNieuwsEngels levert palletboxen voor logistieke megaklus Uruzgan

Engels levert palletboxen voor logistieke megaklus Uruzgan

engels-1

De beëindiging van de militaire missie in Uruzgan is een grote logistieke klus die de komende maanden – uiterlijk december – moet worden afgerond. Duizenden containers met wapens, munitie en voertuigen worden per vliegtuig, schip naar Nederland gebracht. Zevenhonderd man personeel van de Redeployment Taskforce (RDTF) zijn ingevlogen om het monsterproject tot een goed einde te brengen.

engels-logoEngels Logistiek BV heeft de tender, die uitgeschreven was voor het verpakkingsmateriaal voor deze verhuizing, weten te verwerven. De totale levering omvat een aantal van 12.000 lichtgewicht pallets (1200x1000mm) met opvouwbare opzetwanden en afsluitbare deksels.

Het grote voordeel van de opvouwbare verpakking is dat deze weinig ruimte in beslag neemt wanneer deze leeg is. De pallets en deksels nesten in elkaar en de opzetranden worden in de resterende palletbox verpakt. (vier opgevouwen verpakkingen nemen de plaats in van een gevulde). In totaal zijn er 32 vrachtwagens aan verpakkingsmateriaal geleverd.

Defensie heeft gekozen voor één grondmaat en drie verschillende opzetranden. Engels kan meerdere grondmaten leveren en voorzien in iedere gewenste hoogte van de opzetranden. Voor meer informatie is het Engels verkoop team u graag van dienst.

engels-2

Kijk voor meer informatie op www.engels.eu.