HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack trekt ruim 3.000 professionals naar Mechelen

Empack trekt ruim 3.000 professionals naar Mechelen

Empack, het grootste evenement in België dat zich richt op de toekomst van verpakken, heeft met succes haar recente editie in Mechelen afgesloten. Het evenement trok meer dan 135 exposanten en partners en verwelkomde op twee dagen ruim 3.000 professionals uit de verpakkingssector waarmee het haar status als toonaangevend platform in de industrie bevestigt.

Meer dan 430 bezoekers volgden tijdens beide beursdagen één of meerdere seminaries. Deze seminaries boden inzicht in diverse onderwerpen zoals duurzaamheid, verpakkingsdesign, productveiligheid etc. De sessies werden goed ontvangen en zorgden voor waardevolle discussies en netwerkmogelijkheden. Met dank aan de partners en +25 sprekers.

Tijdens Empack werden er maar liefst 4 awards uitgedeeld. Zo ging de Sustainability Award van de jury naar CMC Packaging Automation, het publiek daarentegen koos Optimum Group Wellen voor de Sustainability Award. Topa Packaging kreeg de EasyGo Award voor het meeste aantal smart badge touches en de Marketing Award voor het aanbrengen van de meeste bezoekers ging naar Moens Packaging. Proficiat aan alle winnaars.

Op 30 mei maken we de oversteek naar Namen voor de tweede editie van Empack Namur, het netwerkevent voor de Franstalige verpakkingssector. In het najaar van 2024 gaan we dan weer terug naar Flanders Expo in Gent op 17 en 18 september in co-locatie met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build. In 2025 gaan we op 22 en 23 oktober opnieuw naar de Nekkerhal Brussels-North in Mechelen. Dankzij de centrale Packaging Innovations Zone, wordt de Nekkerhal dé plek voor alles dat packaging ademt: van de creatieve ontwikkelingsfase en het technische verpakkings- en vulproces tot verpakkingsmachines en onderaannemers.

www.empack.be