Home Nieuws Beurzen en evenementen Empack trekt maar liefst 30% meer bezoekers dan vorige editie in Brussel

Empack trekt maar liefst 30% meer bezoekers dan vorige editie in Brussel

De Nekkerhal-Brussels North was op 23 en 24 oktober 2019 dé plek voor elke professional in de verpakkingsindustrie. Eén hal, twee verpakkingsevents en bijna 200 exposanten hebben ervoor gezorgd dat Empack en Packaging Innovations een succes werd. Meer dan 3.700 bezoekers vonden hun weg naar Mechelen, een stijging van maar liefst 30% tegenover de vorige editie in Brussels Expo.

Op woensdag 23 oktober was het van 19.00 tot 22.00 uur ‘lights off & spots on'. Die avond werden de Get Smart (in) Packaging awards, Greener Packaging awards en Trends Gazellen Packaging awards uitgereikt. Met die prijzen worden Belgische bedrijven gelauwerd die ieder op hun terrein een belangrijke verpakkingsinnovatie hebben gelanceerd. De eerste editie van het Get Smart (in) Packaging event was een succes met maar liefst 125 aanwezigen tijdens de uitreiking en het galadiner in een mooie Nekkerbox.

Een interessant seminarieprogramma met meer dan 20 sprekers rond de thema’s Circulaire Economie, Duurzaamheid en Verpakkingsdesign in samenwerking met diverse partners & federaties zoals bv. FSC, Pack4Food, Fost Plus en Pentawards brachten meer dan 700 bezoekers naar de seminaries op beide events. Bovendien ging ook nog het RetailDetail Food Congress door dat gesmaakt werd door maar liefst 120 high-level retailers.

Op 28 en 29 oktober 2020 vindt Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal-Brussels North. Samen met Logistics & Automation is dit hét totaalevent voor de hele logistieke en verpakkingssector.

Wallonië groeit enorm en dus werd het hoog tijd om de verpakkingsindustrie een commercieel klankbord te geven. Daarom lanceren we in 2020 ook Empack Wallonië op 26 mei 2020 in Namur Expo. Het ééndags netwerkevent voor de packaging community in Wallonië.

www.empack.be