HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Relatiedagen bieden kans om internationale contacten te leggen

Empack Relatiedagen bieden kans om internationale contacten te leggen

De samenwerking met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network biedt de verpakkingsindustrie kansen om internationale contacten te leggen, te netwerken en fundamenten te bouwen tijdens Empack Relatiedagen. Op 20 en 21 september vindt het B2B Matchmaking event plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg. Het doel van dit interactieve event is om internationale contacten tot stand te brengen tussen bedrijven, onderzoekers en andere potentiële klanten uit Europa die geïnteresseerd zijn in projectontwikkeling, uitbreiden van hun netwerk en business development.

Exposanten van Empack Relatiedagen en TIV presenteren hun bedrijfsprofiel voorafgaande het event op een interactief platform, waar Nederlandse en Duitse bezoekers gemakkelijk aanbieders
terugvinden. Vervolgens zullen tijdens de beurs prangende uitdagingen te behandeld worden. Dat kunnen bedrijven zijn die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners, maar ook partners voor technologische ontwikkeling en R&D.

Voor management, technisch managers, verpakkingsmanagers en inkopers die op zoek zijn naar nieuwe verpakkingstechnologie, andere mogelijkheden voor verpakken of etiketteren, ontwikkelingen in machinebouw en verpakkingsmaterialen is het B2B Matchmaking event een uitermate geschikt event om aan deel te nemen. Hier wordt kennis gedeeld en genetwerkt waaruit nieuwe samenwerkingen voortvloeien.

Kijk voor meer informatie op www.empackrelatiedagen.nl.