HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack presenteert nieuwe plattegrond voor editie in Den Bosch

Empack presenteert nieuwe plattegrond voor editie in Den Bosch

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is sinds de afgelopen editie van Empack, Automation en Logistics & Distribution in 2017 flink verbouwd. Door het middenterrein van ruim 7.000 vierkante meter te overkappen met een lichtdoorlatend dak is een nieuwe hal ontstaan. Deze hal geldt als nieuwe centrale hoofdentree en is toegankelijk vanuit alle individuele hallen. Deze uitbreiding heeft ook invloed op de indeling van de plattegronden van Empack, Automation en Logistics & Distribution welke gelijktijdig plaatsvinden op 3 en 4 april 2019 in de Brabanthallen.

Vanuit de nieuwe entree zijn twee ingangen gecreëerd om de hallen van Empack (de Brabanthal, de Langstraathal en de Kempenhal) te betreden, voor een vlotte doorstroom van bezoekers. Op deze manier is er een gelijke verdeling over de drie Empack-hallen en wordt de oversteek naar Automation en Logistics & Distribution optimaal gestimuleerd. De nieuwe plattegrond zorgt tegelijkertijd voor een nieuwe verdeling van de in totaal 440 exposanten. De deelnemers staan nu anders gepositioneerd ten opzichte van de vorige editie, wat een nieuwe en verrassende impuls brengt aan de bezoekersbeleving.

Na het succes van 2017 vinden Empack, Automation en Logistics & Distribution in 2019 opnieuw gelijktijdig plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Samen maken deze vakbeurzen de Brabanthallen op 3 en 4 april 2019 het ontmoetingsmoment waar verpakken, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak samenkomen.

www.empack.nl