HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Empack opnieuw groot succes voor Cretech

Empack opnieuw groot succes voor Cretech

cretech-empack

De Empack 2011 was opnieuw een groot succes voor Cretech, dat totaaloplossingen biedt van onder andere het blazen van de PET/PP-fles tot het vullen, labelen, verpakken en palletiseren van het product! Vele nieuwe contacten werden gelegd en bestaande contacten verdiept.

cretech-logoWij werken samen met gespecialiseerde leveranciers en zijn in staat om totaalsystemen op maat te maken. Tevens kunnen wij als consultant samen met u uw vul- en palletiseersystemen reorganiseren, individuele componenten verzorgen of een nieuw concept ontwikkelen.

Dankzij jarenlange ervaring werd er gezamenlijk met Weightpack en Siapi een aantal features ontwikkeld, resulterend in creatieve vormgeving van PETproducten, nauwkeurige afvulresultaten, perfect gevuld en gesloten, rechtstreekse leiding (geen producttank meer), snelle omschakeling product, ultraclean!

Gezamenlijk met Cretech heeft Weightpack al enige jaren een intensieve samenwerking met Remia.In samenwerking met Siapi heeft Cretech een nieuw product voor Heineken ontwikkeld. Dit product wordt in april op de Nederlandse markt geïntroduceerd!

Kijk voor meer informatie op www.cretech.nl.