HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack opent bezoekersregistratie voor editie in Gent

Empack opent bezoekersregistratie voor editie in Gent

De gerenommeerde verpakkingsbeurs Empack zoekt na 19 edities nu ook tweejaarlijks Gentse oorden op. Een logische ‘extra' locatie omwille van de snel groeiende economische hub in Vlaanderen. Op 14 & 15 september 2022 ontmoeten de verpakkingssector en de geografisch sterk vertegenwoordigde voedingsindustrie uit West- en Oost-Vlaanderen elkaar in Flanders Expo. En wie spreekt over voeding, spreekt in dezelfde adem ook over verpakkingen, logistiek en automatisatie. Een goede match dus want Empack loopt parallel met het event Transport & Logistics.

Flanders Expo is dé ontmoetingsplaats voor de volledige supply chain: van verpakken en afvullen tot logistiek en transport. Meer dan 200 exposanten en partners staan klaar om samen met u het verschil te maken. Spreek ze aan, zoek doelgericht, verlies geen tijd.

Bijleren is voorsprong nemen. En Empack is dan uw momentum. Spelers als PEFC, Indufed, Fevia, Pack4Food, Flanders' FOOD en andere staan op het podium. Food in the picture, circulaire verpakkingen, digitalisatie en veel meer.

Duurzame innovaties en verpakkingstrends. Wie, wat en hoe tijdens een gezellige tour doorheen de beurs. Kan u gratis bij zijn. Net zoals bij de feestelijke afsluiter op 14 sept vanaf 17.00 uur: de Innovation Award uitreiking met afterwork event.

Registreer voor gratis toegang