HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Namur wordt hotspot in Wallonië voor verpakkingssector

Empack Namur wordt hotspot in Wallonië voor verpakkingssector

Na maar liefst 18 edities is Empack meer dan ooit de afspraak voor professionals om banden te smeden en nieuwe inzichten te verwerven over alles wat beweegt in de Belgische verpakkingssector. Er beweegt véél. Grenzen verleggen, daar draait het om. Daarom is er op 26 mei ook een eerste Franstalige editie in Namen: Empack Namur. En dit op algemeen verzoek van de verpakkingssector. We geven de sector een netwerk en commercieel platform in het bloeiende Wallonië.

De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen lag voor de hand. Maar waarom in Namen? Simpel: Namur Expo is een uiterst gezellige, ruime en bereikbare locatie. De ideale ontmoetingsplek voor een professioneel en doeltreffend netwerkevent.

Sleutelwoorden op dit ééndaagse event zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende speakers? Duurzaamheid, techniek, voedingsverpakking: alles krijgt hier een plekje. Tijdens een Innovation Tour maken bezoekers kennis met een veelheid aan nieuwigheden die exposanten uitstallen en demonstreren. De beste innovatie ontvangt trouwens een Innovation Award.

De 70 exposanten zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling- en logistieke systemen, label & print en dergelijke. De organisatie mikt op 1.000 bezoekers met functies als aankopers, ingenieurs, operations managers, technical managers of afdelingsmanagers, onderzoekers en verpakkingsexperts. De industrietakken waar het publiek werkzaam is, zijn breed verspreid: van de voedingssector (+/- 20%) tot groothandel en verpakkingsindustrie.

Verpakking is overal, net als de vernieuwing. Empack Namur wordt dan ook een nieuwe hotspot voor de verpakkingscommunity in Wallonië.

www.empack-namur.be