HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Namur is nieuwe hotspot voor de verpakkingssector in Wallonië

Empack Namur is nieuwe hotspot voor de verpakkingssector in Wallonië

Na maar liefst 19 edities is Empack meer dan ooit de afspraak voor professionals om banden te smeden en nieuwe inzichten te verwerven over alles wat beweegt in de Belgische verpakkingssector. Er beweegt véél. Grenzen verleggen, daar draait het om. Daarom is er op 19 mei ook een eerste Franstalige editie in Namen: Empack Namur ‘la journée de l'emballage'. We geven de sector een netwerk en commercieel platform in het bloeiende Wallonië. Geen traditionele Empack-beurs, maar een B2B-evenement op hoog niveau.

De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen lag voor de hand. Maar waarom in Namen? Simpel: Namur Expo is een uiterst gezellige, ruime en bereikbare locatie. De ideale ontmoetingsplek voor een professioneel en doeltreffend netwerkevent.

Sleutelwoorden op dit ééndaagse event zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende sprekers? Alles krijgt hier een plekje:

  • Sterke conferenties met sprekers van Wagralim, Materia Nova, Certech, UMons, ULiège, Suez, Celabor, FSC, Plastiwin
  • Partner Village met strategische partners zoals Pack4Food, MPR&S, IBE-BVI, Pack4Food en FSC
  • Network Lounge voor exposanten en bezoekers
  • Trends Gazellen Awards voor de verpakkingssector (incl. netwerkdrink)
  • All inclusive standen met smart badge technologie

Tijdens een innovation tour maken bezoekers kennis met een veelheid aan nieuwigheden die exposanten uitstallen en demonstreren. De beste innovatie ontvangt trouwens een innovation award. Door samen te werken met vakbladen garandeert de organisatie maximale visibiliteit, aangevuld met publicaties op de website en social media.

De 70 exposanten zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controle- en inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print. De organisatie mikt op 1.000 bezoekers met functies als aankopers, ingenieurs, operations managers, technical managers of afdelingsmanagers, onderzoekers en verpakkingsexperts.

Verpakking is overal, net als de vernieuwing. Empack Namur wordt dan ook een nieuwe hot spot voor de verpakkingscommunity in Wallonië.

www.empack-namur.be