Home Nieuws Beurzen en evenementen Empack laat bezoeker weer ontmoeten en beleven op 27 en 28 oktober

Empack laat bezoeker weer ontmoeten en beleven op 27 en 28 oktober

Empack is het grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Het event bedient het hele spectrum van verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brand managers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de juiste verpakking, tot technisch ingenieurs en productiemanagers die de verpakkings- en afvullijnen beheren, als ook senior management en inkoop.

Een levendige sector, een boeiend event. Voor en door vakmensen. Met een stevig programma als verbindende factor tussen elk subdomein binnen verpakkingen. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak.

Netwerken, met elkaar in dialoog gaan en u verdiepen in innovatieve ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. Dat kan vanaf het najaar met de nodige veiligheidsmaatregelen weer ‘face to face' in de Nekkerhal Brussels North op 27 en 28 oktober 2021. Registreer meteen en ontvang nu uw gratis toegangsticket.

www.empack.be