HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack kijkt ernaar uit u te verwelkomen voor 20ste editie

Empack kijkt ernaar uit u te verwelkomen voor 20ste editie

Iedereen keert stilletjes aan weer terug naar de normale gang van zaken na de vakantieperiode. Het najaar lonkt. Hoog tijd dus om 25 & 26 oktober in uw agenda aan te stippen. Want dan is het Empack, het community event voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van verpakkingen en de laatste trends en innovaties in verpakkingsdesigns, -materialen en -technologieën.

Wat kan u verwachten? Meer dan 130 exposanten die je de nieuwste technologieën, materialen en verpakkingsoplossingen presenteren. Ultieme synergie met Packaging Innovations: de plek waar alles draait om visibiliteit van uw merk in het winkelschap. Hier bouwt u aan de toekomst van uw merk. Laat u daarnaast inspireren door de crème de la crème in verpakkingsdesign door de Pentawards tentoonstelling. Boeiende seminars over design, duurzaamheid, digitalisering en productveiligheid gegeven door topsprekers van o.a. OVAM, Pack4Food, Flanders' Food, SIRRIS, Arteveldehogeschool, MPR&S, Antwerp.Powered By Creatives. Beleving troef: ervaar live demo's en workshops, bekijk baanbrekende creaties in de innovatiegalerij “Pack Studio”, laat u leiden door duurzaamheid tijdens de Sustainability Track of bezoek de Partner Village en Knowledge Corner voor deskundig advies.

Empack is niet zomaar een event. Het is dé plek om voorop te blijven lopen in deze snel evoluerende branche. Dit jaar vieren we onze 20ste editie dus het belooft extra bijzonder te worden. Registreer nu voor uw gratis ticket en vier met ons mee!

www.empack.be