HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack in Mechelen wordt integraal doorgeschoven naar oktober 2021

Empack in Mechelen wordt integraal doorgeschoven naar oktober 2021

De laatste maanden heeft Easyfairs, de organisatie achter Empack in Mechelen, zwaar geïnvesteerd om alle strikte veiligheidsnormen en -procedures te ontwikkelen en te voorzien zodat beurzen nog veiligere plaatsen worden om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Echter kreeg het team van Empack de afgelopen weken heel wat reacties uit de markt dat exposanten zich zorgen maakten over de aanwezigheid op een fysiek evenement in de Nekkerhal te Mechelen.

“Wij begrijpen dan ook dat exposanten zich vragen stelden omtrent de haalbaarheid van Empack en liever niet zouden willen deelnemen. Ook het feit dat Nederland een negatief reisadvies voor de provincie Antwerpen geeft, bemoeilijkt het neerzetten van een waardevolle Empack beurs op 28 en 29 oktober 2020. Meer dan 20% van de bezoekers komt uit Nederland, net zoals vele van onze trouwe exposanten”, aldus Nadine Francus, Group Event Director bij Easyfairs.

Easyfairs wil ten dienste staan van de community en luisteren naar de markt. Daarom heeft het een telefonische en schriftelijke bevraging gedaan bij exposanten. Het resultaat was overduidelijk: 100% van de exposanten geeft de voorkeur om Empack met een jaar te verschuiven naar oktober 2021. Al deze exposanten hebben ondertussen hun deelname aan editie oktober 2021 officieel bevestigd.

“Als beursorganisatie kunnen we niet anders dan luisteren naar onze community en daarom hebben wij, op basis van deze marktbevraging, beslist om Empack integraal door te schuiven naar 27 en 28 oktober 2021 in Mechelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met exposanten en partners in oktober 2021 opnieuw een succesvolle Empack zullen neerzetten”, besluit Nadine Francus.

www.empack.be