Home Nieuws Beurzen en evenementen Empack in Mechelen belooft topeditie in dynamische sfeer te worden

Empack in Mechelen belooft topeditie in dynamische sfeer te worden

Eindelijk weer verpakkingsbeurs Empack in Mechelen. Eindelijk weer potentieel voor ontelbare exposanten om hun passion for packaging met u te delen. Dat belooft vuurwerk op 27 en 28 oktober in de Nekkerhal. Na zo’n pittig jaar en zoveel ondernemers die er weer tegenaan willen gaan, belooft het een topeditie te worden in een geweldig dynamische sfeer.

Alle aspecten van het verpakken komen aan bod, de concrete impact van de verpakkings(r)evolutie op uw business wordt direct duidelijk. Een onmisbaar event dus voor alle verpakkingsprofessionals zoals u: creatieve verpakkingsontwerpers, brand managers, technisch ingenieurs, productiemanagers, senior management, inkoop, etc.

Empack is een knowledge forum en community event waar u als insider niet afwezig kan blijven. Elke dag neemt u deel aan inspirerende seminaries & workshops door packaging experts. Tijdens de vele netwerkmogelijkheden knoopt u waardevolle contacten aan met hot leads en leveranciers.

Empack bezoeken is compleet veilig in een 4.000 m2 zee van ruimte. Op het event moet iedereen zich aanmelden met het Covid Safe Ticket. De organisatie waakt over een goed gebruik van mondmaskers, handhygiëne en het respecteren van social distancing. Een CO2-meetsysteem voor de luchtkwaliteit in de hallen en een actieplan voor voldoende ventilatie dragen bij tot uw veiligheid. Zo geniet u optimaal van uw bezoek.

Registreer hier