HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack in Den Bosch wordt verplaatst naar 8 en 9 september 2021

Empack in Den Bosch wordt verplaatst naar 8 en 9 september 2021

Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar de kogel is door de spreekwoordelijke kerk: de komende editie van verpakkingsbeurs Empack wordt verplaatst naar 8 en 9 september 2021. De vakbeurs stond gepland op 31 maart en 1 april 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch, maar organisator Easyfairs laat weten in samenspraak met exposanten te hebben besloten om de ontwikkelingen en beperkingen omtrent het coronavirus niet langer af te willen wachten.

“Vanwege de grote onzekerheid over de doorgang van de beurs hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Empack op de huidige datum of een verplaatsing naar september 2021. Hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar het najaar. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen namens Easyfairs.

De eerstvolgende editie van Empack vindt dus plaats op 8 en 9 september 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. De laatste fysieke editie vond plaats in het voorjaar van 2019, toen ook de Brabanthallen het decor waren van een succesvolle editie.

www.empack.nl